Telefon: 0371.146.404 | 0372.896.536 | E-mail: office@ecoworldproduction.ro "Eco World Production SRL"

Despre Companie

Viziune, valori și misiune

ECO WORLD PRODUCTION a fost fondată în anul 2010 în Galați, cu capital în întregime privat românesc și reprezintă o companie recunoscută pe plan național, având ca obiect principal de activitate managementul deșeurilor periculoase și nepericuloase. 

La momentul actual, cantitatea de deșeuri colectată este de aproximativ 600 tone/luna, operând cu mijloace de transport și utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deșeurilor nepericuloase: sticlă, plastic, hârtie și carton, lemn, electrice și electronice.

De asemenea, suntem foarte interesați în formarea și deschiderea de noi puncte de lucru, în zone cu potențial mare în colectarea deșeurilor reciclabile.

Punem la dispoziție clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul colectării și reciclării deșeurilor în Galați și zonele limitrofe. Având o echipă formată din 18 angajați specializați, ne adaptăm serviciile în permanență la cerințele pieții.

Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor noștri, în ceea ce privește gestionarea deșeurilor astfel, calitatea serviciilor, prețurile practicate și răspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat în poziția de lider local de piață.

 

Colectare
Colectare

Consultanță de mediu
Valorificare

Transport
Transport

Consultanță de mediu
Consultanță de mediu
Despre companie
CONTACTEAZĂ-NE
Completează câmpurile de mai jos și consultantul nostru te va contacta pentru a stabili o întâlnire.*

*

*

DATE DE CONTACT
Contactează-ne acum!